Top

Plasband Super Hero XXL (Grote Maten)

  • Plasband Super Hero XXL (Grote Maten)
  • Plasband Super Hero XXL (Grote Maten)
19,95

Let op! Grote maten plasband!

Mooie stoere plasband voor echte stoere kerels
De plasbanden zijn gemaakt van fleece. Ze vallen soepel en door het zachte materiaal snijden ze niet in de lies van uw hond

Werkt het beste in combinatie met een inlegkruisje of maandverbandje aan de binnenkant geplakt. 


Omvang in cm + 2 cm voor een maandverbandje = getal in cm -> kijk hieronder welke maat daarbij hoort. 

Maat 49 voor honden met omvang 48, 49 en 50 cm
Maat 52 voor honden met omvang 51, 52 en 53 cm
Maat 55 voor honden met omvang 54, 55 en 56 cm
Maat 58 voor honden met omvang 57, 58 en 59 cm
Maat 61 voor honden met omvang 60, 61 en 62 cm
Maat 64 voor honden met omvang 63, 64 en 65 cm
Maat 67 voor honden met omvang 66, 67 en 68 cmBijvoorbeeld je hondje heeft een omvang van 55 cm als je er een maandverbandje in wilt gebruiken dien je er 2 cm bij op te tellen. Dan kom je op 57 cm. En dien je maat 58 te bestellen.

Het is heel belangrijk dat uw hond de juiste maat plasband ontvangt. Wij raden daarom aan om 3 x op een dag de omvang van je hondje te meten. Hieronder staat uitgelegd hoe je het beste kunt meten.

Welke maat plasband heb ik nodig?
Wij raden aan 3 x op een dag de omvang van het achterlichaam van je hondje te meten. Van die 3 getallen neem je het gemiddelde. (meet met een meetlint aangesloten om het achterlijf van je hond. Liefst met 1 vinger tussen het meetlint zodat je niet te strak meet)

Het beste kun je een maandverbandje aan de binnenkant gebruiken. Raden wij je aan bovenop de omvang in cm, 2 cm op te tellen en die maat te nemen. Bijvoorbeeld je hondje heeft een omvang van 55 cm als je er een maandverbandje in wilt gebruiken dien je er 2 cm bij op te tellen. Dan kom je op 57 cm. En dien je maat 58 te bestellen.


Wij vragen aan u om de omvang in cm hieronder in te vullen zodat wij de juiste maat kunnen opsturen. (let op! u moet de werkelijke cm invullen die u hebt gemeten met 1 vinger tussen het meetlint, en niet de 2 cm voor het maandverband erbij opgeteld!)

Product is niet meer leverbaar