Top

Plasband Hond Biker Little Mouse ENKEL MAAT 46

46% Korting
  • Plasband Hond Biker Little Mouse ENKEL MAAT 46
  • Plasband Hond Biker Little Mouse ENKEL MAAT 46
  • Plasband Hond Biker Little Mouse ENKEL MAAT 46
€ 13,95
7,50

Let op! alleen nog maat 46!

Mooie stoere plasbandjes welke gemaakt zijn van een super mooie suede achtige stof met een heerlijk zachte teddy voering. Ze vallen soepel en door het zachte materiaal snijden ze niet in de lies van uw hondje.

Werkt het beste in combinatie met een inlegkruisje of maandverbandje aan de binnenkant geplakt. 

Deze plasband is een Limited Edition! Uitverkochte maten zullen niet meer op voorraad komen! OP=OP

Maat 46 voor hondjes met een omvang van 45, 46 en 47 cm 

Het is heel belangrijk dat uw hond de juiste maat plasband ontvangt. Wij raden daarom aan om 3 x op een dag de omvang van je hondje te meten. Hieronder staat uitgelegd hoe je het beste kunt meten.

Welke maat plasband heb ik nodig?
Wij raden aan 3 x op een dag de omvang van het achterlichaam van je hondje te meten. Van die 3 getallen neem je het gemiddelde. (meet met een meetlint aangesloten om het achterlijf van je hond. Liefst met 1 vinger tussen het meetlint zodat je niet te strak meet)

Mocht je een maandverbandje aan de binnenkant willen gebruiken. Raden wij je aan bovenop de omvang in cm, 2 cm op te tellen en die maat te nemen. Bijvoorbeeld je hondje heeft een omvang van 28 cm als je er een maandverbandje in wilt gebruiken dien je er 2 cm bij op te tellen. Kom je aan 30 cm. En dien je maat 31 te bestellen. 


Wij vragen aan u om de omvang in cm hieronder in te vullen zodat wij kunnen controleren of de juiste maat is besteld. (let op! u moet de werkelijke cm invullen die u hebt gemeten met 1 vinger tussen het meetlint, en niet de 2 cm voor het maandverband erbij opgeteld!)

* deze plasband is in de aanbieding, daarbij vervalt het retourrecht!Verwachte levertijd: 3 werkdagen