Top

Pet Acoustics


Pet Tunes voor huisdieren is een Bluetooth speaker vooraf geladen met speciale frequentie aangepaste muziek.
Het is klinisch getest om stress te verminderen en je huisdier te kalmeren.
Pet Tunes kalmeert dieren met verlatingsangst, angst voor onweer en vuurwerk, overmatig blaffen,
nachtelijke activiteit, overmatig veren plukken, reisangst en angst bij een dierenarts bezoek.
Pet Tunes is ideaal voor het verblijf in kennels,  bij de verzorging van je huisdier, zoals borstelen en trimmen,
 ter kalmering van mishandelde dieren en bij training. De Pet Tunes is draagbaar en kan daardoor handig meegenomen worden op reis.De originele muziek is ontworpen door een internationaal erkend componist en onderzoeker, Janet Marlow,
zij onderzocht het concept van soortspecifieke muziek op basis van het gehoor bereik van
honden, katten, paarden en vogels.
De muziek is klinisch getest en door dierenartsen aanbevolen.
Pet Tunes heeft niet alleen de mogelijkheid om de voorgeprogrammeerde muziek te luisteren, maar het is ook mogelijk om je eigen favoriete muziek via bluetooth op deze speaker af te spelen. De Pet Tunes bevat een usb oplaad kabel en tevens een koordje zodat je hem overal kunt ophangen. 


Pet Acoustics Inc. heeft duizenden huisdieren en eigenaren wereldwijd geholpen met innovatieve producten dat stress, reisangst, angst voor harde geluiden oplost. Het baanbrekend onderzoek naar het gehoor van dieren heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van unieke relax muziek voor dieren. Klinisch getest en door dierenartsen goedgekeurd. Door het Entrepreneur Magazine is Pet Acoustics Inc.   uitgeroepen tot een van de "Top 100 bedrijven voor briljante ideeën"
Klik hieronder om naar het desbetreffende product te gaan


  Onderaan deze pagina vindt u geluidsfragmenten van de verschillende Pet tunes; hond, kat, paard en vogel!


Ook hebben we een CD en Halsband die op dezelfde manier werken

  

Hier een aantal filmpjes met de producten in actie!
Hond

Het gehoor van een hond is veel gevoeliger dan het menselijk gehoor. Met als gevolg dat je hond reageert op het geluid van een dichtslaande deur, een vrachtwagen die aankomt of wanneer er onweer optreedt. In de lucht, waar de geluidsgolven zich verplaatsen, bestaan er hoge en lage frequenties en volumes niveaus die mensen niet kunnen horen, maar honden kunnen deze geluiden wel horen. In onze huizen en in andere omgevingen, kunnen honden stress, angst en agressie ontwikkelen in reactie op deze geluiden. Pet Acoustics is muziek speciaal voor het gehoor van honden ontworpen door het elimineren van de hoge en lage frequenties die honden kunnen irriteren. Wat zich uit in het gedrag. De rustgevende muziek is ook uitstekend te gebruiken bij opvang honden, het zal op deze manier zorgen voor een ontspannen omgeving waarbij honden rustig worden. Honden houden van lange tonen en harmonieën op een matig tot laag volume dat hun in een toestand van rust houd. Kalmerende muziek geeft een gevoel van welzijn in hun omgeving. Tip: Wanneer je je hond alleen thuis laat. Zet de Pet acoustics rustgevende muziek aan. wanneer je thuis komt zul je zien dat je hond of honden in een rustige en ontspannen toestand verkeren en klaar zijn voor voor jou gezelschap Kat

Het gehoor van een kat is drie keer gevoeliger dan het menselijk gehoor. Heb je je ooit afgevraagd waarom je kat op magische wijze weg gaat voordat er een klop op de deur wordt gegeven of waarom je kat onrustig wordt voordat enig teken van een onweersbui te bekennen is? De mogelijkheid voor katten om de hoogste frequenties en zwakste geluiden die bestaan in de lucht te detecteren is verbazingwekkend en één van de belangrijkste zintuigen voor hun voortbestaan in de natuur. De rechtopstaande oren van een kat helpen hen frequenties vast te leggen die mensen niet kunnen horen. De extra spieren stellen hen in staat om hun oren te draaien voor een surround achtige effect. Het observeren van de oren van je kat is de beste manier om te weten wat ze horen en voelen. Katten houden van lang aangehouden tonen en harmonieën op een matig tot laag volume voor hun muzikale smaak aan hun katachtige staat van ontspanning te behouden. Net als bij honden, geeft kalmerende muziek een gevoel van welzijn in hun omgeving.
Paard

Paarden gehoor is nauw gerelateerd aan het menselijk gehoor, hoewel hun vermogen om hogere frequenties te horen iets meer is. Het luide geluid en gerommel van onweer kan vooral paarden onrustig maken.  Het acute gehoor van een paard en hun gevoeligheid voor atmosferische veranderingen kan vaak een trigger zijn voor stress. De trillingen en het lawaai van een trailer achter een auto tijdens transport zijn erg stressvolle geluiden voor een paard. Zet de muziek van de Pet Tunes zo hard dat het de geluiden maskeert Het zal je paard rustig maken bij de overgang van stal naar trailer en het vervoer onderweg.  Ook ideaal te gebruiken bij paarden die verplicht op stalrust moeten in verband met ziekte, operatie of verwondingen. De Pet Tunes zal abrupte bewegingen minimaliseren en zorgen voor een rustige sfeer tijdens het genezingsproces. Paarden houden van ritmische muziek met korte geluiden in een versneld tempo. Speel de muziek om je paard te kalmeren in zijn omgeving. 
Vogels

Vogels zijn de ultieme muzikanten! Vogels kunnen melodieën en ritmische klanken goed nabootsen. Daarom is het voor binnenvogels fijn om omringd te worden door geluiden van andere vogels en natuurlijke klanken. Janet Marlow heeft elk nummer zo gecomponeerd dat de vogel het gevoel heeft dat hij niet alleen is. Onnatuurlijke geluiden waar vogels zich aan kunnen ergeren worden gemaskeerd door de rustgevende muziek van de Pet Tunes. De muziek simuleert een gevoel van natuurlijke omgeving waardoor vogels bezig gehouden worden en daardoor minder snel gaan veren plukken. Pet Tunes is het beste hulpmiddel wanneer ze alleen thuis zijn. 
Wil je graag meer informatie? Reviews lezen? Onderzoeksresultaten bekijken? Kijk hier voor meer info Pet Acoustics.pdf