Top

Over Huisdier Zone

Over Huisdier Zone
Huisdier Zone is een online winkel. Wij zijn gespecialiseerd in unieke producten voor uw huisdier!
 
In onze webwinkel vindt u unieke huisdierartikelen zoals: Slaapzakken, kussens, bedjes, honden kleding en halsbanden met bijpassende riem. Alle producten zijn met grote zorg gemaakt. Wij gebruiken uitsluitend stoffen en materialen van zeer hoge kwaliteit. Stoffen die wij gebruiken zijn bijzonder goed ademend.

 

Het welzijn van uw dier staat bij ons voorop! 

Laura Diender eigenaar van Huisdier Zone

Over Laura
Ik ben Laura en ik ben 23 jaar. Op dit moment studeer ik nog aan de CAH in Dronten, daar volg ik de opleiding Dier en Gezondheidzorg. Naast mijn opleiding ben ik werkzaam als voedingsadviseur voor een honden en katten voeding  (ik zal geen namen noemen ) hiervoor sta ik dan ook een aantal zaterdagen per maand in verschillende dierenspeciaalzaken door heel Nederland. Ook ben ik twee avonden in de week werkzaam in een lokale dierenspeciaalzaak.  Ik heb meer dan 15 jaar (hobbymatige) ervaring met verschillende diersoorten zoals: muizen, hamsters, cavia’s, konijnen, gerbils, katten, honden en paarden.
 
Ik geef mensen graag advies. Voor vragen over voeding en de verzorging van dieren kunt u altijd contact met mij opnemen.

Slaapzak voor honden. mooie slaapzak voor honden. hondenslaapzak


Levi: 
Levi is een erg levendige en lieve pup. Hij vind het geweldig om op de foto te gaan, want na die tijd krijgt hij altijd een beloning. Jullie zullen Levi dan ook nog vaak voorbij zien komen in mijn webwinkel.


 
Veel plezier met winkelen!
                                      
                          Groetjes Laura en pootjes van Levi