Top

FAQ

Hieronder vind u de meest gestelde vragen.

Mocht uw een vraag hebben die er niet bij staat, neem dan contact met ons op door middel van het contact formulier onderaan deze pagina.
 

Op welke manier kun je betalen?

Je kunt op 5 manieren betalen:

1) Door online betaling met Ideal.

2) Door online betaling met Bancontact Mister Cash

3) Door online betaling met Sofort Banking

4) Door het totaal bedrag vooraf over te maken via overschrijving of internet bankieren op ons rekeningnummer onder vermelding van het factuurnummer.

5) Indien je de bestelling graag wilt afhalen op ons bezoek adres (alleen op afspraak) Is het mogelijk om contant te betalen. 


Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

De levertijd bedraagd tussen de 1 en 3 werkdagen binnen Nederland. Bestellingen naar België of Duitsland zijn meestal 2 tot 5 werkdagen onderweg
 

Je hebt een kortingscode, hoe werkt dit?

Als je een code hebt gekregen, dan kun je deze kortingscode invullen bij stap 1 van het bestelproces (in de winkelwagen in het daarvoor bestemde vakje: vouchercode). De korting wordt dan automatisch afgetrokken van het totaalbedrag van je bestelling. Er kunnen meerdere kortingscode actief zijn, per bestelling kan er maar één code gebruikt worden. 
 

Je krijgt een foutmelding tijdens het bestelproces. Wat nu?

Krijg je een foutmelding tijdens het bestelproces, neem dan even contact met ons op


Welke maat heb ik nodig?

De opening van de slaapzak is afhankelijk van de hoogte van uw huisdier. Voor meer info en berekeningen klik hier

 

Maken jullie ook slaapzakken in andere kleuren?

Ja. We maken binnen onze stoffencollectie ook slaapzakken na wens. Voor het maken van slaapzakken na wens vragen wij een kleine meerprijs. Stuur een mail en vraag naar de mogelijkheden

 

Gebruiken jullie echt bont voor jullie slaapzakken?

Nee. Wij gebruiken alleen synthetische bont stoffen van een super mooie kwaliteit. Wij vinden dat echt bont aan de dieren moet zitten!!

 

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Ja. We verzenden ook naar België en Duitsland. Ben je woonachtig in een ander land en wil je ook graag een product bij ons bestellen, neem dan contact met ons op, dan kijken wij naar de mogelijkheden. 

 

Wat zijn de verzendkosten?


Verzendkosten binnen Nederland

Brievenbuspost                           €2,95 (halsbanden, plasbandjes, showlijnen en stickers)
Pakket verzending                      €6,95

Verzendingen naar België & Duitsland
Brievenbuspost                            €3,95 (halsbanden, plasbandjes, showlijnen en stickers)
Pakket verzending tot 2 kg           €9,- (meest gebruikelijke)
Pakket verzending middel tarief   €14,00 (Di Design Slaapzak 70x70cm)
Pakket verzending hoog tarief      €17,50 (Luxe hondensofa, 150x120cm slaapzak)
De verzending na België kan 2-5 dagen duren.

 

Kan ik mijn bestelling ook op komen halen?

Ja. Je kan je bestelling altijd op afspraak op komen halen. Je betaald dan geen verzendkosten.

 

Ik wil mijn bestelling retour zenden, kan dit?

Ja dat kan. Het is alleen mogelijk als je ons hiervan per mail op de hoogte stelt. (Retourzendingen waarvan wij geen mailtcontact hebben gehad, zullen niet worden verwerkt) Producten kunnen alleen binnen 14 dagen retour gestuurd worden. Na 14 dagen kunnen wij geen producten meer retour nemen. Alle artikelen dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Retourzendingen dienen goed beschermd te worden verpakt (in originele verpakking) alvorens ze retour gezonden worden. Alle verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Indien aan alle voorwaarden is voldaan wordt het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten retour binnen 2 weken gestort op uw rekening. Bij maatwerk artikelen vervalt het retourrecht.

 

Het artikel dat ik wil bestellen is uitverkocht, wat nu?

Neem contact met ons op. Wellicht hebben wij nog voldoende voorraad van stof en kunnen wij het product voor u maken.

 

Hoe blijft de slaapzak het langste mooi?

Om onze producten zo lang mogelijk mooi te houden raden wij je aan de volgende tips in acht te nemen:

Haren op onze producten kunnen het beste met een rubberen borstel of stofzuiger verwijderd worden. Indien u elke week de haren verwijderd hoeft de slaapzak minder vaak gewassen te worden. 

 

Kunnen de artikelen gewassen worden?

Alle slaapzakken, kussens en kleding kan gewassen worden. De producten blijven het langste mooi als ze gewassen worden op 30 graden. Wij adviseren een wolwasmiddel te gebruiken, deze maakt milder schoon als een gewoon wasmiddel. Wij adviseren ook wasverzachter te gebruiken bij het wassen van onze producten. Dit zorgt ervoor dat haren minder snel aan de producten blijven plakken. En ze minder vaak gewassen dienen te worden. Daarnaast worden de stoffen lekker zacht ervan. Om zo lang mogelijk van je slaapzak te genieten kunt u deze het beste aan de lucht laten drogen. Mochten de haartjes van het imitatiebont een beetje aan elkaar plakken kunt u de slaapzak 5 minuten in een koude droger doen. Dit zorgt ervoor dat de slaapzak weer heerlijk zacht word. 

 

Er zit een hele erge vlek in de slaapzak wat nu?

Probeer de vlek eens te behandelen met Shout vlekkenoplosser. Daarna de slaapzak eens te wassen met wasmiddel en wasverzachter. 

Van een klant kregen we deze tip nadat het hondje ziek was en aan de diaree. De vlekken kwamen hiermee goed uit de slaapzak!

 


@