Top

Algemene voorwaarden

Huisdier Zone
Groenendael 103
8271 EE IJsselmuiden
www.huisdierzone.nl
info@huisdierzone.nl
Tel: 06-24359430

Bank nr: 162671768

IBAN: NL81RABO0162671768
BIC: RABONL2U


KVKnummer 53668073
Btwnummer Nl161236996B01

1. Prijzen 
Huisdier Zone hanteert geen minimaal orderbedrag. De genoemde prijzen van de artikelen zijn inclusief 21 % BTW. De prijzen zijn exclusief verzendkosten, deze kunnen per bestelling verschillend zijn.

2. Bestelling 
Na het plaatsen van een bestelling stuurt Huisdier Zone u een bevestigingsmail. Deze mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken.

3. Betalingsmogelijkheden
Alle bestellingen dienen met IDEAL of per bank overboeking vooraf betaald te worden. Houdt er rekening mee dat (bank overboekingen) soms enkele dagen onderweg kunnen zijn. Wanneer u snel van uw bestelling wilt kunnen genieten, kunt u het beste betalen via IDEAL. 

4. Totstandkoming overeenkomst
De overeenkomst komt tot stand door de ontvangst van uw bestelling bij Huisdier Zone. Het wijzigen van een overeenkomst is alleen mogelijk indien dit uitdrukkelijk door Huisdier Zone is geaccepteerd.

5. Verzending
Binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling wordt uw bestelling verzonden. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u hiervan bericht via e-mail. Huisdier Zone is echter niet aansprakelijk voor het eventueel beschadigen of zoek raken van verzendingen.

6. Verzendkosten
De bijdrage voor de verzendkosten bedragen €2,95 voor brievenbus post en €6,95 voor pakketpost (Tot 30 kg binnen NL). Voor verzending naar België hanteren wij €3,95 voor brievenbus post en €9,00 voor pakketpost. 

Daarnaast is het ook mogelijk om u bestelling af te komen halen
(dit kan alleen op afspraak). U dient dit bij de verzendopties tijdens uw bestelling aan te geven.

IJsselmuiden/Kampen
Bent u woonachtig in IJsselmuiden of Kampen, dat bezorgen wij uw bestelling vanaf €10,- gratis bij u thuis. U dient dit bij de verzendopties tijdens uw bestelling aan te geven.

7. Maat- en kleurverschillen
Alle handgemaakte artikelen zijn door Huisdier Zone met zorg gemaakt, houdt echter rekening met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Het is lastig om de producten juist op de foto te krijgen. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld.

8. Risico
U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik van onze handgemaakte artikelen. Schade aan een van onze artikelen kunnen een gevaar voor uw dier zijn. Wij adviseren u beschadigde artikelen niet meer te gebruiken. Huisdier Zone aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van het gebruik van onze artikelen. 

9. Schade
Mocht ondanks onze zorgvuldige verpakking schade zijn ontstaan aan onze artikelen tijdens transport, dan dient u dit per omgaande aan ons te melden. U dient dit per mail aan ons te melden. Met bijgevoegde foto's. 

10. Retourneren
Indien de artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen retour te zenden (deze termijn gaat in zodra u de bestelling ontvangen heeft). Vooraf dient u Huisdier Zone op de hoogte te stellen van deze retourzending. Doet u dit dit niet dan kunnen wij uw retour helaas niet verwerken! De artikelen dienen bij retourzending ongebruikt, onbeschadigd te zijn en voorzien zijn van aangehecht prijskaartje. Verder dienen de producten goed beschermd te worden verpakt, alvorens ze retour gezonden worden. Producten in een gesealde verpakking kunnen enkel geretourneerd worden wanneer de verpakking gesloten is. De verzendkosten voor het retour sturen van onze producten zijn voor de rekening van de koper. Indien aan alle voorwaarden is voldaan wordt het aankoopbedrag (zonder de retourverzendkosten) terug gestort op uw rekening. Bij maatwerk artikelen of bij producten die speciaal voor u besteld zijn vervalt het retourrecht. Ook producten in de aanbieding/sale vallen buiten het retourrecht. Plasbandjes kunnen wij om hygiënische niet retour nemen. Wij kunnen aan de hand van goed gemeten omvang bepalen welke maat plasband uw hond nodig heeft. Mocht u tegen ons advies toch liever een andere maat bestellen. Blijkt deze maat niet juist te zijn, kunnen wij om hygiënische redenen de plasband helaas niet retour nemen. 


11. Privacy
Alle persoonsgegevens worden zorgvuldig door Huisdier Zone gebruikt. Persoonsgegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.

12. Wijzigingen
Huisdier Zone heeft altijd het recht om deze Algemene voorwaarden te wijzigen. Alle rechten voorbehouden. Huisdier Zone is niet aansprakelijk voor eventuele zet- en/of drukfouten.