Top

Buddy Belt Premium Maat 2

33% Korting
 • Buddy Belt Premium Maat 2
 • Buddy Belt Premium Maat 2
 • Buddy Belt Premium Maat 2
 • Buddy Belt Premium Maat 2
 • Buddy Belt Premium Maat 2
 • Buddy Belt Premium Maat 2
 • Buddy Belt Premium Maat 2
 • Buddy Belt Premium Maat 2
 • Buddy Belt Premium Maat 2
€ 41,00
27,50

Een Buddy Belt is een uniek hondentuig wat de rug, nek en hals van van je hond ontlast. Buddy Belts zijn gemaakt van leer en vormt zich tijdens het dragen naar het lichaam van de hond. Naar verloop van tijd worden de Buddy Belts steeds soepeler. Het tuig is op de rug voorzien van een „o” ring waaraan een lijn vast gemaakt kan worden.


Maat 2 is geschikt voor een buikomvang van 25-30 cm.

Voor het kiezen van de maat kunt u het beste de borstomtrek nemen. Dit is duidelijker dan het gewicht. Hoe kun je de borstomvang het beste meten? Meet met een meetlint aangesloten de omvang van je hond direct achter de voorpoten zoals afgebeeld op de foto. 

Mocht je er niet uitkomen welke maat je hondje nodig heeft, dan kun je altijd mailen naar info@huisdierzone.nlHet tuigje aan doen gaat erg gemakkelijk, leg de Buddy Belt op de grond en zet de voorpootjes in de gaten. De gesp zit altijd aan de linkerkant van je hond.

Vervolgens doe je de Buddy Belt om het lichaam en maak het vast  op de rug tussen de schouderbladen. Je hebt de juiste maat wanneer er genoeg ruimte overblijft om twee vingers onder het tuigje te doen

De buddy belt kan nu met de gesp gesloten worden

Het beste is het wanneer je hond de buddy belt op een van de 3 middelste gaatjes vast kan. Voor honden in de groei raden wij een Buddy Belt die op het eerste zit aan. Zo kan de hond er nog in groeien.   

Als laatste maakt u de riem vast aan de metalen ring. En wandelen maar!


Om langer van je Buddy Belt te genieten raden wij u aan de onderstaande punten in acht te nemen

Als een Buddy Belt nat word, laat hem dan op kamertemperatuur opdrogen. Laat je hond niet zwemmen met een Buddy belt om. Water kan het leer beschadigen. Leg een Buddy Belt nooit op een verwarming te drogen.  Wanneer een Buddy Belt vies is geworden, dan kun je deze schoon maken met een vochtige doek en daarna aan de lucht laten drogen. Stop een Buddy Belt nooit in een wasmachine!


*Buddy Belts uit de Sale kunnen helaas niet geretourneerd wordenVerwachte levertijd: 3 werkdagen